Nirvana-basisti Krist Novoselic vastasi fanien antamaan kritiikkiin Nirvanan jäsenten yhteisesiintymisestä: ”Yritimme saada yhteyden Kurtiin”

Grunge-legenda Nirvanassa bassoa soittanut on vastannut internetissä faneille, jotka ovat kritisoineet bändin entisten jäsenten hiljattaista yhteisesiintymistä. Novoselicin oma yhtye Giants In The Trees lämmitteli 1. syyskuuta  Seattlessa Foo Fightersia, jossa soittaa entinen -rumpali Dave Grohl sekä bändissä myös kiertuekitaristina toiminut Pat Smear. Grohl pyysi Novoselicin lavalle, ja entiset Nirvana-jäsenet esittivät yhdessä Nirvanankin coveroiman ”Molly Lips” -kappaleen, jonka esitti alun perin The Vaselines.

Moni ihminen on kuitenkin suhtautunut negatiivisesti yhteisesiintymiseen ja antanut paljon palautetta Novoselicille. Mies kuitenkin vastasi kritiikkiin osuvasti omalla Twitter-tilillään kertoen ”syyn” sille, miksi yhtye joutui esiintymään ilman vuonna 1994 kuollutta bändin keulakuvaa Kurt Cobainia:

”Yritimme saada yhteyden Kurtiin keikkaa varten – vaikka yritimme monta kertaa, emme onnistuneet. Puhelin vain soi ja soi. Kurtilla ei myöskään ole sähköpostia. En ole itse asiassa koskaan lähettänyt hänelle sähköpostia, ja olen ollut netissä jo kuitenkin vuodesta 1993.”

Kommentoi julkaisua