Nita Straussilta uusi kappale ”Summer Storm” – livetaltioinneista koostuva musiikkivideo julki

Kirjoittanut Veera Olsbo - 31.8.2022

Entinen Alice Cooperin kitaristi ja nykyään Demi Lovaton keikkariveissä vaikuttava Nita Strauss on julkaissut uuden kappaleen ”Summer Storm”. Soolona julkaistu kappale on täysin instrumentaalinen, ja sen musiikkivideo on koostettu Straussin livekeikkojen taltioinneista.

Strauss on julkaissut tähän mennessä yhden instrumentaalisen sooloalbumin ”Controlled Chaos”, joka näki päivänvalon vuonna 2018 Sumerian Recordsin kautta. Sittemmin Strauss on julkaissut sooloprojektinsa osalta ”Dead Inside” -singlen, jolla vierailee Disturbed-yhtyeestä tuttu David Draiman. Uusi kappale ”Summer Storm” sekä aiemmin julkaistu ”Dead Inside” ovat osa kitaristin tulevaa albumia, jonka on määrä koostua puoliksi instrumentaalisista ja puoliksi vokaalit sisältävistä kappaleista.

Strauss kommentoi ”Summer Storm” –kappaletta ja tulevaa albumia seuraavasti:

Sydämeni sijaitsee instrumentaalisessa musiikissa, ja ”Summer Storm” voi hyvin olla juuri se kappale joka vangitsee henkilökohtaisen tyylini parhaiten: vapauttava, eteenpäin ajava ja tunteellinen. Vaikka suuressa osassa tulevaa albumia on vierailevia laulajia, olen myös erittäin ylpeä instrumentaalisista kappaleista ja innoissani siitä, että pääsen virallisesti laskemaan albumin irti maailmalle!

Voit katsoa uuden kappaleen musiikkivideon alta.