NOBUNNY ja Bad Sports Kuudennelle Linjalle huhtikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.1.2013

Garagepunk/purkkapop-artisti NOBUNNY sekä 70-lukuista ja melodista punkrockia soittava Bad Sports esiintyvät Kuudennella Linjalla sunnuntaina 14. huhtikuuta. Liput kahden yhdysvaltalaisbändin yhteiskeikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 28. tammikuuta.

Autotallipunkia sekä power- ja purkkapoppia The Ramonesin, The Crampsin ja Hunx and His Punxin tapaan yhdistelevä NOBUNNY personoituu bändin keulahahmoon, jänisnaamariin pukeutuvaan, Justin Champliniin. 2000-luvun taitteessa uransa eläinasuisena Elvis-imitaattorina aloittanut ja myös Okmoniks-yhtyeen rumpalina vaikuttanut Champlin on sittemmin siirtynyt oman materiaalin pariin.

Kahden studioalbumin, ”Love Visionsin” (2008) ja Goner Recordsin (mm. The Oblivians, Jay Reatard, Ty Segall) kautta julkaistun ”First Bloodin” (2010), ohella NOBUNNYlta on ilmestynyt myös ”Live at Third Man” -livealbumi Jack Whiten pyörittämällä Third Man Recordsilla sekä lukuisia singlejä, omakustanteita ja kasetteja. Miehen viimeisin julkaisu on niin ikään Gonerilla ilmestynyt ”The MaximumRockNRoll” -ep. Helmikuussa Champlin kiertää Australiaa, ja keväällä vuorossa on mittava Euroopan-rundi, joka tuo NOBUNNYn viimein myös Suomeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Illan toinen esiintyjä on The Ramonesin, Flamin’ Grooviesin ja Buzzcocksin hengessä melodista punkrockia garage-otteella ja powerpop-melodioilla soittava teksasilainen Bad Sports. Uransa aikana kaksi pitkäsoittoa, ”Bad Sports” (2009) ja ”Kings of the Weekend” (2011), julkaissut yhtye on vuosien saatossa soittanut useita yhteiskeikkoja NOBUNNYn kanssa. Oman konserttinsa lisäksi Bad Sport nähdään Kuudennella Linjalla Champlinin taustabändinä.

LIPUT:
Myyntiin ma 28.1.2013 klo 9.00
Alkaen 16,50 EUR, ennakko: Tiketti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat