Noora Louhimon ja Netta Laurennen yhteislevyn nimibiisi julki!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.6.2021

Suomen eturivin metallisolistien Netta Laurennen (Smackbound) ja Noora Louhimon (Battle Beast, Noora Louhimo Experience) tulevan yhteislevyn The Reckoning nimibiisi julkaistaan torstaina 10.6.
Kappale on Netan ja tuottaja Nino Laurennen käsialaa. Albumin julkaisee perjantaina 9.7. Frontiers Music. Voit katsoa kappaleesta julkaistun videon tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

The Reckoning” oli ensimmäinen albumille kirjoitettu kappale. Se käsittelee vastuuta ja tilivelvollisuutta omista teoista ja sanoista.
Biisissä kehotetaan puolustamaan omia arvoja ja muistutetaan karmasta. Me löydämme edestämme sen, jonka taaksemme jätämme; hyvyys kasvattaa hyvää ja viha lisää vihaa ympärillämme. Monet kokemamme asiat ovat oman käytöksemme peilautumista. Käytöstämme muuttamalla voimme muuttaa tapaa, jolla koemme maailman. Sitä on ’The Reckoning’, vastuunottoa omasta käytöksestä”, Netta Laurenne avaa.

Kappaleessa vierailee soolokitaristina Teemu Mäntysaari (Wintersun, Smackbound).

Netta Laurenne on metalliyhtye Smackboundin laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, musiikkituottaja ja viiniasiantuntija.

Noora Louhimo on kansainvälisen menestysyhtyeen Battle Beastin laulaja, joka julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa keväällä 2021. Lisäksi hän on lauluntekijä ja -opettaja.

https://www.facebook.com/laurennelouhimo/
https://instagram.com/laurennelouhimo
http://www.laurennelouhimo.com/