Norsemanin uusi single on omistettu heille, jotka ovat jo siirtyneet läheistensä luota horisontin taakse

Pohjoismaisesta mystiikasta monipuolista heavy metalia ammentava on aktivoitunut ja valmistelee uuden albumin julkaisua.

Albumia pohjustetaan useammalla singleillä, joista ensimmäinen on nyt julkaistu ”Horizon”. Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo, joka on omistettu vanhempansa horisontin taakse kadottaneille lapsille. Katso video tästä:

Norseman perustettiin vuonna 1994 basisti-laulaja Esa Eerolan luotsaamana ja se on toiminut samalla kokoonpanolla siitä lähtien. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa ”Lightbringer” 2007, joka äänitettiin vuosien 1997 ja 1999 välillä. Vuonna 2005 bändi aloitti kymmenen uuden biisin äänitykset seuraavaa levyä varten. Äänityksiin tuli kuitenkin yli vuosikymmenen tauko levy-yhtiön mentyä nurin ja soittajien siirryttyä osaltaan kuka minnekin. Äänitykset käynnistyivät uudelleen vuonna 2020. Uuden albumin nimi on ”Immortal Superminor”, joka kuvastaa kuolemattomia tarinoita ja ylväitä mollivoittoisia melodiakulkuja. Levyn tuottajana on toiminut Hannu Leiden ja miksaajana Eero Kaukomies.

Kommentoi julkaisua