Nothing But Thieves julkaisee seuraavan albuminsa heinäkuussa: Uusi kappale ”Welcome to the DCC” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.3.2023

Nothing But Thieves on julkaissut itsevarman ja näyttävän upouuden singlen ja videon ”Welcome to the DCC”. Samalla bändi on ilmoittanut, että heidän neljäs albuminsa ”Dead Club City” julkaistaan ​​7. heinäkuuta.

Nothing But Thievesin sosiaalisesti oivaltavat sanoitukset ja taitava kyky kehittää soundiaan, sekä kokeilla niitä bändinä eri genrejen välillä tekevät tulevasta albumista vähintäänkin mielenkiintoisen. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Welcome to the DCC on ennen kaikkea rokkibiisi, mutta siitä löytyy vaikutteita funkista ja 80-luvun musiikista.

Viimeiset vuodet ovat olleet Nothing But Thievesille melkoista myllerrystä. He ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 1,2 miljoonaa albumia, kerryttäneet 2 miljardia maailmanlaajuista striimiä ja 250 miljoonaa videoiden katselukertaa. Vuonna 2020 he julkaisivat kolmannen albuminsa Moral Panic, joka nousi UK:n albumilistalla sijalle 3. Samana vuonna julkaistiin Moral Panic II, jonka jälkeen muodostui projekti Moral Panic (The Complete Edition) vuonna 2021. Moral Panic seurasi bändin vuonna 2018 julkaistua EP:tä What Did You Think When You Made Me This Way, vuonna 2017 julkaistua kriitikoiden ylistämää albumia Broken Machine ja heidän debyyttialbumiaan Nothing But Thieves.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändi lähti Moral Panic-nimiselle UK:n ja Euroopan kiertueelle vuosina 2021 ja 2022. Nothing But Thievesillä on ansaittu maine energisen intohimoisista live-esityksistään joita ei kannata missata! Suomessa bändi vieraili viime vuoden lokakuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat