Nothing More ottaa kantaa joukkoampumisiin tuoreella ”Let ’Em Burn” -musiikkivideollaan

Yhdysvalloista ponnistava rockyhtye Nothing More on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen ”Let ’Em Burn”. Kyseinen kappale on osa yhtyeen vuonna 2017 julkaistua uutta albumia ”The Stories We Tell Ourselves”. Uudella videollaan yhtye ottaa kantaa Yhdysvalloissa useaan otteeseen tapahtuneisiin joukkoampumisiin. Bändi kertoo:

”Satoja ihmisiä on kuollut muutamien vuosien aikana joukkoampumisissa. Lähes kaikki ovat valinneet joko punaisen tai sinisen tiimin ja tappelemme mieluummin poliittisista ongelmista ihmisasioiden sijaan. Ei ole kyse siitä, pitäisikö aseita olla enemmän vai vähemmän. Todellinen kysymys on, miksi me tapamme toisiamme?”

Yhtyeen keulakuva Johnny Hawkins jatkaa:

”Median luoma ’hyvä vastaan paha’ -narratiivi on niin juurtunut aivoihimme, ettemme enää näe selkeästi. Mediasta on tullut jumalamme ja meistä sen orjia. Olemme sokeita ihmisten ongelmille, koska tunteemme ovat nauliintuneet poliittisiin pulmiin, ja se on halvaannuttanut edistymisemme. Moni meistä tietää, että mielenterveydestä löytyy syy joukkoampumisiin, mutta silti olemme juuttuneet oireista keskustelemiseen ja kahlinneet itsemme poliittisiin kamppailuihin tarttumatta toimeen. On aika löytää ratkaisuja, on aika keskittyä mielenterveyteen.”

Kommentoi julkaisua