Nuclear Nightshift – First Nightshift

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.5.2015

nuclear nightshift_first nightshiftJyväskyläläinen Nuclear Nightshift soittaa hard rockia naisäänellä varustettuna. Yhtyeen vaikuttajia ovat muun muassa AC/DC, Guns N’ Roses ja Deep Purple. Yhtye on toiminut tällä kokoonpanolla vuodesta 2012. Nyt he tarjoavat julkaisun ”First Nightshift”.

Kaikki viisi kappaletta on tehty täysin samasta puusta, ja ne ovat erittäin perinteisiä hard rock -kappaleita ilman mitään ihmeellisyyksiä. Haluan nostaa jalustalle yhtyeen laulajan tyylikkään ja laadukkaan tulkinnan; sen sijaan miinusta tulee siitä, että kappaleet ovat liian samankaltaisia ja soolot erittäin mielikuvituksettomia. Kuulostaa siltä kuin soolot olisi laitettu kappaleisiin vain sen takia, että perinteisessä hard rockissa niitä kuuluu olla.

Nuclear Nightshift on helppoa kuunneltavaa – ehkä jopa liiankin helppoa. Kappaleissa ei ole oikeastaan mitään ärsykettä eikä niiden vaihtumista edes huomaa, jos niitä kuuntelee taustamusiikkina samalla, kun tekee jotain muuta. Kappaleisiin tarvitsisikin enemmän vaihtelevuutta.

5½/10

Kappalelista:
01. Smart Boy
02. Heavenly Sin
03. Perfect Suffering
04. Honor your Tradition
05. Loaned Gas

https://www.facebook.com/pages/Nuclear-Nightshift/188165947931374?fref=ts

Kirjoittanut: Olli Norolahti