Nummirockin ensimmäiset kiinnitykset julki

Juhannuksen perinteikkäin metallifestari Nummirock avaa pelin raskaalla kädellä. Lavalle astelee ruotsalainen viikinkimetalliyhtye sekä kotimaista vauhtia ja soittotaitoa tarjoileva vientitykki .

Kotimaista osaamista melodisen metallin osalta jatkaa pitkään uutukaistaan odotuttanut sekä lavakarismaa uhkuva . Mukana ovat myös juhannustunnelmaan loistavasti sopivat ja kesän ainoan keikkansa Nummijärvellä soittava . Vauhtia juhannukseen tuovat juuri uudet albuminsa julkaisseet ja , kuten myös keväällä tuoreen albumin julkaiseva . Metalliväelle entuudestaan tuttuja nimiä löytyy myös yhtyeestä nimeltä , jonka tammikuussa julkaistava levy on jo nyt kerännyt kiitettäviä arvosteluja alan medioissa. Railakkaan juhannuksen kunniaksi kunnon humpat tarjoilee pari vuotta sitten jättiyleisön päälavan eteen kerännyt Eläkeläiset. Lisää esiintyjiä julkaistaan talven ja kevään mittaan.

Demosetä tarjoaa nouseville metalliosaajille mahdollisuuden tuoda kykynsä esiin ja kilpailla paikasta soittaa Nummirockissa juhannuksena. Palvelu on avattu uudistettuna osoitteessa: demoseta.nummirock.fi.

Joulukuun ajan myynnissä olevat, toimituskuluineen 96,50 euron hintaiset, kolmen päivän tarjousliput ovat myynnissä Tiketin myyntipisteissä joulukuun loppuun saakka. Tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien lipun hinta toimituskuluineen on 110 euroa. Perinteiseen tapaan auto- ja telttapaikka kuuluvat ennakkolipun hintaan.

Tapahtuman promoottori Tero Viertolan mukaan luvassa on jälleen kerran tunnelmaltaan vertaansa vailla oleva juhannusjuhla, joka kannattaa lähteä kokemaan isolla porukalla.

20.-22.6.2013 Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävä tapahtuma järjestetään 27. kerran Nummirock-nimellä. Tapahtuman tuoreet nettisivut löytyvät osoitteesta www.nummirock.fi

Kommentoi julkaisua