Nummirockin ohjelma valmis!

Mokoma 2012Mitäpä olisikaan Nummirock ilman Mokomaa? Tämä takuuvarma juhannustunnelman sytyttäjä juhlistaa tänä kesänä kymmenettä Nummirock –esiintymistään, ja vetääkin kesän ainoan festarikeikkansa juuri Nummirockissa aattoillan hämärtyessä. Kymppiteeman mukaisesti yleisö saa äänestää Mokoman settilistaan 10 haluamaansa biisiä! Äänestys on mahdollista Nummirockin Facebook –sivuilla 6.6. saakka.

Kotimaista synkkyyttä syventävät juuri albuminsa julkaisseet Kaunis Kuolematon ja Whispered, sekä black metallista voimansa ammentava Sacrilegious Impalemant. Anniskelualueen KOFF Acoustic -lavaa isännöivät Tapani Kangas ja The Black Light Theater.

Huhtikuun puolessavälissä pidetyistä W:O:A Metal Battle Finlandin semifinaaleista neljä Nummirockiin finaaliin yltänyttä yhteyttä ovat Assemble the Chariots, Unborn Generation, Countless Goodbyes ja Blind Channel.

28. Nummirockin juontaa Radio Rockin taajuuksilta tuttu moottoriturpa Jone Nikula;  ”Suomalaisessa festarikesässä Nummirock on klassikko niin tunnelmansa kuin tarjontansakin puolesta. Metallijengiä, metallimusiikkia ja leirintäalue, joka on kuin risteytys Mad Maxia ja huvipuistoa. Jäljittelemätöntä ja kovin suomalaista. Ja juuri siksi niin pirun hauskaa.”

Nummirockin jo aiemmin julkaistut ulkolaiset yhtyeet ovat W.A.S.P., Behemoth, Iced Earth, Suicide Silence, The Black Dahlia Murder ja Deals Death.
Kotimaiset; Stone, Stam1na, Turisas, Turmion Kätilöt, Poison Black, Wolfheart, Medeia, Kuolemanlaakso, Santa Cruz, Profane Omen, Tuoni, Speedtrap, Mörbid Vomit, Fear of Domination ja Ismo Leikola Band.

Kolmen päivän ennakkoliput Tiketistä ja Lippupalvelusta 110 eurolla. Totuttuun tapaan auto- ja telttapaikka kuuluvat ennakkolipun hintaan. Lipun hintaan lisätään myyntipaikkakohtainen toimituskulu.

Kommentoi julkaisua