Nummirockin voi kokea tänäkin kesänä virtuaalisesti

-perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena festivaalina. Viime vuoden tyylikäs ja toimiva toteutus saa jatkoa, ja luvassa onkin mahtipontisempi virtuaalinen festivaalielämys uusilla elementeillä marinoituna.

Viime vuonna juhlavasti toiminut hedelmällinen yhteistyökuvio Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja paikallisten ammattilaisten kanssa jatkuu seuraavalle tasolle. Striimin korkea laatu säilyy, joten tunnelma kotisohville välittyy varmasti krabulabingoineen ja rockjoogineen. Pieniä muutoksia ja parannuksia striimiin on luvassa, ja osa keikoista jouduttaneen esittämään maksullisen alustan kautta. Ilmaistakin sisältöä on tarjolla, 90 tunnin liveleirinuotiostriimiä unohtamatta.

Nummirock virtuaalitodellisuudessa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana ESR-rahoitteisessa Vevent-hankkeessa, jonka tavoite on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen XR-teknologiaa hyödyntäen.

Livestriimin lisäksi Nummirock on mukana Vevent-hankkeessa pilottitapahtumana, jossa tuotetaan Nummirock virtuualitodellisuudessa, johon kävijät voivat tulla joko virtuaalilaseilla, tietokoneella tai muulla laitteella. Kävijät voivat luoda itselleen avatarin eli virtuualihahmon. Hahmollaan kävijät voivat seikkailla virtuaalisessa Nummirockissa, tavata muita festivaaliin osallistujia sekä seurata livestriimiä. Osallistumisohjeet ja tarkempaa infoa hankkeesta on vielä tulossa.

Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin verkkosivuille www.nummirock.fi.

Muistathan, että Nummirock 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksesta löytyy viralliselta koronatiedotesivulta.

Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti. Neljän päivän festarilipun hinta on 145e (+käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM-ennakkolipun hinta on 175e (+käsittelykulu).

Kommentoi julkaisua