Nuorisopalatsi tarjoilee suomenkielistä, melodista rockia kansalle uudella singlellään ”Pyörre”

Kotimainen  soittaa omintakeista, häpeämättömän melodista suomenkielistä rokkia ja on nyt julkaissut verkkoon tuoreen singlensä ”Pyörre””Pyörre” on kolmas single vuoden 2020 alussa julkaistavalta Nuorisopalatsin samannimiseltä toiselta albumilta. Aiemmat singlet ovat ”Pelastutaan” ja ”Paluu 80-luvulle”.

Bändin musiikissa särökitaran seasta kuuluu kaikuja soittajien nuoruuden esikuvista Curesta Clashiin ja Hoodoo Gurusista Abbaan. Kokoonpanoon kuuluvat kitaristi-laulaja Kari Smolander, basisti Mika Remes ja rumpali JP Rainio. Nuorisopalatsin ensimmäinen versio rymisteli Jyväskylän ylioppilastalon kellarissa jo 1980-luvun puolivälissä.

Erinäisten soittajavaihdosten jälkeen bändistä kuoriutui Alice in Wasteland ja laulukielikin vaihtui englantiin. Alicen tarina loppui vuonna 2008. Remes musisoi 90-luvulla myös jyväskyläläisen folkpoppoo Sirokon riveissä. Pitkän horrosvaiheen jälkeen ydinkolmikko kerääntyi vuonna 2017 yhteen ja alkoi tehdä uutta musiikkia. julkaisi 2018 Nuorisopalatsin albumin ”Seitsemäs kuningaskunta”. Tammikuussa 2020 ilmestyy toinen albumi ”Pyörre” (Hiljaiset levyt).

Kommentoi julkaisua