Nyrkkitappelun uuden singlen käyttötarkoitus on hölskyttää rintoja festarikeikoilla

Kirjoittanut Niko Kuusela - 25.1.2020

Tamperelaiselta punk rock -yhtye Nyrkkitappelulta julkaistaan 14.2. uusi albumi ”Isosta nyrkistä naamaan”. Nyt julkaistu toinen single ”Anna mulle kesää” on täsmähitti, joka yllyttää irtosuhteisiin sekä rintojen heilutteluun kesän festarikeikoilla.

”’Anna mulle kesää’ on Nyrkkitappelu-yhtyeen täsmähitti kesää janoaville suojakertoimen unohtajille. Kappaleen pääasiallinen käyttötarkoitus on hölskyttää niin mies- kuin naisrintoja tulevan kesän festivaalikeikoilla. Kuten muutkin Nyrkkitappelun kappaleet, edustaa ’Anna mulle kesää’ tyylilajiltaan irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia, jossa hallitsevina soitininstrumentteina ovat sähköisesti vahvistetut kitarasoittimet ja aggressiivisesti soitetut rytmikuviot klassisella rock-rumpukokoonpanolla”, kertoo Nyrkkitappelun laulaja Horo-Hepe uuden singlebiisin tulevia vaikutuksia.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Helmikuussa julkaistavan albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen, ja levyn julkaisee Stupido Records. Nyrkkitappelun rivistö on uudistunut Jee Jee Lavosella, joka Horo-Hepen mukaan ”soittaa hiton lujaa eikä hiplaa sitä bassoa”.

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut ”Voi pyhä äiti, nyt mennään” -EP sekä pitkäsoitot ”Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks”, ”Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia” ja ”Mitä saisi olla?” ovat soineet radiossa sekä saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

Albumin julkaisemisen jälkeen viihdyttävistä ja energisistä live-vedoistaan tunnettu Nyrkkitappelu lähtee kattavalle julkkarikiertueelle.

Nyrkkis KEIKAT:
LA 25.1. Kuja-Kolli, Koria
PE 14.2. On The Rocks, Helsinki w/ Lapsuus + 1
LA 15.2. Pakkahuone, Tampere w/ Apulanta
PE 21.2. Lutakko, Jyväskylä w/ Lapinpolthajat, Lapsuus
LA 22.2. Torvi, Lahti
LA 29.2. Medicin Man, Hyvinkää
TO 23.4. 45 Special, Oulu