Nyt ei vietetä tipatonta tammikuuta: Rane Rautiainen & Paha Kaksonen julkaisi räyhäkän ”Naula päähän” -singlen ja musiikkivideon

Nyt ei vietetä tipatonta tammikuuta! Jyväskyläläinen rock-yhtye julkaisee tänään seuraavan singlen tulevalta minialbumiltaan. Duuniviikon jälkeisen autereisen nousuhumalan huumaa maalaileva ”Naula päähän” on suomalainen juomalaulu sieltä tanakammasta päästä.

Luolamiesmäisellä herkkyydellä eteenpän kaatuva rockbiisi ennakoi marraskuussa julkaistun ”Raivotar”-singlen tapaan ensi maalis-huhtikuun vaihteessa ilmestyvää ”Viimeinen virhe” -minialbumia.

Sananmukaisesti uunituore, eilisiltana kuvattu ”Naula päähän” -musiikkivideo tarjoilee kaurismäkeläistä tunnelmaa:

Naula päähän” Spotifyssa:

Marraskuussa julkaistu ”Raivotar”-musiikkivideo löytyy täältä:

Jyväskyläläisen kulttibändi Rajuilman ex-solisti Rane Rautiainen ja jyväskyläläinen Paha Kaksonen löivät hynttyyt yhteen syksyllä 2016. Kokoonpano on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia, ”Rane Rautiainen & Paha Kaksonen” (2018) ja ”Vanhan kehnon kehtolauluja” (2020).

Rajuilman rosoinen tarina on kerrottu syyskuussa 2017 ilmestyneessä Rautaratsun selässä – Rajuilman nousu, uho ja tuho -kirjassa, jonka on kirjoittanut Pahan Kaksosen kitaristi, toimittaja Juho Hämäläinen.

Kommentoi julkaisua