Kuva: Mikko Parkkonen / Aarni Visuals

Nyt julkaistulla Alasen ”Beyond Our Imagination” -EP:llä kuullaan neljää laulajaa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 24.2.2024

Progressiivista ja tunnelmallista metallimusiikkia tyylikkäästi toteuttava Alase julkaisi uuden ”Beyond Our Imagination” -EP:n. Julkaisulla kuullaan neljää eri laulajaa: Rioghan Darcy (Rioghan), Juha Tretjakov (Vansidian, Pressure Points), Omar Zouiter (Antivalent) ja Janne Lunnas (Alase).

Kitaristi Janne Lunnas kommentoi:

Toinen albumimme ”A Matter of Time” julkaistiin alle vuosi sitten. Jo tuossa vaiheessa meillä oli uusia demoja ja hyvä draivi työskennellä niiden parissa. Pian albumin julkaisun jälkeen päätimme, että seuraava julkaisu on neljän kappaleen EP. Syntyikin progressiivisinta materiaalia, jota Alase on tähän mennessä tehnyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

’Beyond Our Imagination’ -EP:llä toteutuu Alasen alkuperäinen idea, jossa kappaleissa on useita vierailevia laulajia. Onnistuimme saamaan loistavia laulajia mukaan tähän julkaisuun. Avauskappaleessa ’Broken Pendulum’ puhtaista lauluista vastaa Omar Zouiter (Antivalent), ja minä vedin huutovokaalit raskaammissa osuuksissa. Kappaleessa ’Love Crime’, joka julkaistiin myös singlenä ja musiikkivideona, lauloin dueton Rioghan Darcyn (Rioghan-bändi) kanssa, ja se kappale esitteli uusia puolia musiikistamme. Kaksi viimeistä kappaletta ’When?’ ja ’A Night to Remember’ laulaa luottovokalistimme Juha Tetjakov (Pressure Points ja Vansidian). ’When?’ on eräänlainen visiitti aiempaan doomimpaan äänimaailmaamme, ja ’A Night to Remember’ on progressiivisempi kappale, joka alkaa metallikappaleelle hyvin epäperinteisellä tavalla ja päättää EP:n eeppisesti.”

Luetuimmat

Uusimmat