Obscura joutui varkauden kohteeksi – pyytää faneilta tarkkaavaisuutta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.9.2022

Teknistä death metalia esittävä Obscura ilmoittaa joutuneensa varkauden kohteeksi. Rosvot murtautuivat bändin varastoon, jossa säilytetään kiertuekalustoa.

Varkaat olivat tyhmyydessään kuitenkin parkkeeraaneet ajoneuvonsa valvontakameroiden eteen niin, että videotallenteessa näkyy rekisterikilpi.

”Hyvät ystävät ja fanit, juuri kun Obscura on lähdössä Euroopan kiertueelle, saimme uutisen, että varastoomme on murtauduttu. Backline-varusteiden ja tuotantovälineiden lisäksi on varastettu helposti tunnistettava valkoinen ESP Flying V. Kaksi fiksua henkilöä, jotka murtautuivat pukuhuoneeseen, on kuvattu 12 kameralla ja heidän kasvonsa, tekonsa ja toimintansa on dokumentoitu hyvin. Myös kiitos, että pysäköit Ford-kuljetusautosi rekisterikilpineen kahden kameran eteen. Viranomaiset on otettu mukaan ja poliisi tutkii asiaa tätä kirjoittaessamme. Jos joku teistä näkee tarjotun ESP:n, lähettäkää meille sähköpostia. Soittimen sarjanumero on rekisteröity ja varmistamme, että laitteen varastaneelle tulee seuraamuksia.”

Luetuimmat

Uusimmat