Obscuran riveissä jälleen isoja muutoksia: kitaristi, basisti ja rumpali lähtivät yhtyeestä – perustivat uuden projektin

Maaliskuussa Tavastiallakin esiintyneen saksalaisen teknistä death metallia esittävän Obscuran rivistössä on tapahtunut huomattavia muutoksia. Bändin kitaristi Rafael Trujillo, basisti Linus Klausenitzer ja rumpali Sebastian Lanser ovat jättäytyneet pois yhtyeestä, ja syyksi erolle kerrotaan musiikilliset erimielisyydet. Kaikki kolme eronnutta jäsentä ovat muodostaneet nyt uuden projektin nimeltään Obsidious.

Bändiin jäänyt kitaristi-laulaja ja perustaja Steffen Kummerer kommentoi yhtyeen jatkoa:

”Haluan kiittää Trujilloa, Klausenitzeria ja Lanseria heidän omistautumisestaan näiden vuosien ajan. Obscuran uusi luku vuonna 2020 aukeaa sillä, että astumme kesällä studioon tuottamaan kuudetta täyspitkää albumiamme, joka tulee olemaan ensimmäinen levymme Nuclear Blastilla. Uusi kokoonpano julkistetaan pian.”

Bassoa bändissä vuodesta 2011 asti soittanut Klausenitzer kommentoi poistumistaan:

”Steffenin lisäksi kukaan muu ei ole ollut bändissä yhtä pitkään kuin minä, joten voitte vain kuvitella, että tämä ei ollut helppo päätös minulle. Mutta tämä on kuitenkin meille uuden musiikillisen matkan alku, ja olen varma, että tulen nauttimaan siitä.”

Obsucran miehistössä on tapahtunut historian saatossa lukuisia muutoksia. Yhtyeessä on tähän asti soittanut Kummererin lisäksi 20 muusikkoa.

Kommentoi julkaisua