Oceanhoarse saksalaisen Noble Demonin talliin – jyräävä ”One with the Gun” -single ja animaatiovideo enteilevät albumia elokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.2.2021

Helsinkiläisnelikko Oceanhoarse on tullut tutuksi ahkerasta työtahdistaan: bändin meriiteistä löytyy oman Hoarsefest-minifestarin ja lukuisten singlejulkaisujen lisäksi ”Voluntary Bends” -EP, kokonainen livealbumi sekä vierailevia tähtiä vilisevä Ozzy Osbourne -YouTube-covervideosaaga.

Vauhti vain kiihtyy vuonna 2021 yhtyeen siirtyessä saksalaisen Noble Demonin talliin. Tänään julkaistu uusi ”One with the Gun” -single yhdistää lauluharmoniat, puskutraktorin lailla jyräävät riffit ja vahvat sanoitukset. Voit kuunnella kappaleen tästä:

”’One with the Gun’ kertoo kieroutuneesta vallantunteesta, joka tuntuu iskevän joihinkin ihmisiin, kun he saavat aseen käteensä. Uutisissa on valitettavasti jatkuvasti nähtävissä seurauksia siitä, mitä tällainen ’I am the law’ -asenne saa aikaan ympäri maailmaa. Uhkaavasta nimestään huolimatta biisi itsessään on teksteiltään vahvasti väkivallan vastainen”, basisti Jyri Helko kertoo ja jatkaa:

Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Noble Demonin kanssa! Saksassa päämajaansa pitävä levy-yhtiö on vielä verrattain uusi tekijä, mutta ihmiset sen takana ovat toimineet niin Nuclear Blastilla kuin Napalm Recordsillakin, joten tietotaitoa löytyy vankasti. Rosterista löytyy myös jo valmiiksi tuttuja nousevia suomalaisnimiä esimerkiksi Mercury Circlen, Humavoidin ja Tuomas Saukkosen uudelleen aktivoituneen Dawn of Solacen muodossa. Olemme juuri aloittelemassa äänityksiä syksyllä julkaistavaa debyyttistudiolevyä varten, joten lisää Heavy F*cking Metalia on luvassa pian.

Oceanhoarse julkaisee tänään myös ”One with the Gun” -singleen tehdyn animaatiovideon, jossa bändi on mukana piirrosversioina!

Halusimme kokeilla jotain uutta, ja Instagood Promotion -studion animaattorit tekivätkin hienoa jälkeä. Oceanhoarsen videoissa on ollut perinteisesti mukana bändisoittoa, ja niin nytkin – tosin vähän eri formaatissa.

Vielä nimeämätön debyyttistudioalbumi julkaistaan elokuussa 2021, ja bändin voi katsastaa livenä tämän vuoden aikana niin etelässä kuin pohjoisessakin.

Oceanhoarse keikalla:

14.5. Telakka, Helsinki
13.–14.8. North of Hell -festivaali, Oulu
26.12. Hoarsefest, On the Rocks Helsinki

www.facebook.com/oceanhoarse
www.instagram.com/oceanhoarse