October Tiden tähdittämä Melancholy Mass Festival soi Olympia-korttelissa ja Ääniwallissa syyskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.6.2022

Syyspäiväntasaus perjantai 23. syyskuuta ja lauantai 24. syyskuuta tuovat melankolista, vahvaa metallia Tampereelle ja Helsinkiin. Olympia-korttelissa ja seuraavana iltana Ääniwallissa esiintyvät Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect, Marianas Rest ja ruotsalaisbändi October Tide.

Kotimainen legenda Swallow The Sun ja ruotsalainen October Tide tuovat Melancholy Mass Festivalille kovan luokan osaamista. Molempien yhtyeiden syvä doom ja death ovat liikuttaneet suuria yleisöjä jo vuosia ja bändit ovat myös rundanneet yhdessä Euroopassa.

October Tiden aiemmat yritykset soittaa Suomessa kaatuivat pandemian aikana, mutta nyt myös Katatoniassa vaikuttanut kitaristi Fredrik Norrman tuo luihin ja ytimiin pureutuvan bändinsä Tampereelle ja Helsinkiin.

Tapahtuman kolme muuta orkesteria ovat uudempia, mutta silti valmiita vangitsemaan kuulijat raskaaseen verkkoonsa. Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon, Saku Moilasen projektista bändiksi kasvanut Red Moon Architect ja vahvaa kansainvälistä nousua tekevä Marianas Rest varmistavat, että Melancholy Mass Festivalin illat ovat viimeisen päälle linjassa.

Hakusanat doom, death, black, gothic ja melodic antavat nyt ainoastaan yhden ja ainoan vastauksen: uusi, musiikillisesti puhutteleva ja yhtenäinen Melancholy Mass Festival Tampereella ja Helsingissä syyskuussa 2022!

Melancholy Mass Festival
pe 23.9.2022 Tampere, Olympia-kortteli, 34 e (Tiketti)
la 24.9.2022 Helsinki, Ääniwalli, 34 e (Tiketti)

Pääsyliput ovat jo myynnissä.

Swallow The Sun
October Tide (SWE)
Kaunis Kuolematon
Red Moon Architect
Marianas Rest

olympiakortteli.fi
aaniwalli.fi
loosemindagency.com
nem.fi

Luetuimmat

Uusimmat