Oh, Sleeper “When I Am God”

Oh, Sleeper julkaisee tulevan albuminsa ”When I Am God” lokakuun 23. päivä Solid State Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi kansitaide sekä kappalelista.


1. Vices Like Vipers

2. I Will Welcome the Reaping

3. We are the Archers

4. Charlatan’s Host

5. The Siren’s Song

6. The Color Theft

7. To Flagship

8. His Name was Bishop

9. Building the Nations

10. Revelations in the Calm

11. The End of a Dark Campaign

Kommentoi julkaisua