Oivaltavista kappaleversioinneistaan tunnettu Ten Second Songs vaihtaa YouTube-kanavansa tyyliä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.3.2021

YouTube-käyttäjä Anthony Vincent on ilahduttanut ihmisiä jo seitsemän vuoden ajan  -kanavallaan, jossa Vincent versioi eri artistien kappaleita erilaisten bändien tyyleihin sovitettuna. Mukaan on aikaisemmin mahtunut muun muassa NirvanaaRed Hot Chili PeppersiaSlipknotia, Queenia ja Kornia.

Nyt Vincent on kuitenkin ladannut kanavalleen videon, jossa hän kertoo aikovansa muuttaa toimintaansa. Paikoitellen tunteellisellakin videolla Vincent kertoo palaneensa loppuun saman formaatin toistamiseen ja YouTuben algoritmien miellyttämiseen säännöllisesti videoita julkaisemalla.

”Kaikki vitsit vanhenevat, ja niin myös mekin. Ja mitä vanhemmaksi minä tulen, sitä enemmän minä kysyn itseltäni, että kuinka kauan minä vielä pystyn pitämään yllä tätä samaa itseään toistavaa kaavaa kun tiedän, että olisin onnellisempi, jos ottaisin enemmän riskejä”, Vincent kuvailee ajatuksiaan videolla.

Vincent kertoo videolla hieman YouTube-uransa kehittymisestä ja suosionsa kasvamisesta aina tähän päivään asti, jolloin Vincent on kyllästynyt jatkuvaan oravanpyörään ja samanlaisten videoiden tekemiseen.

Vaikka Vincent onkin jo hieman väsynyt samanlaisten videoiden työstämiseen, hän aikoo mahdollisesti jatkossa vielä julkaista videoita tutulla tyylillään, mutta julkaisee niiden oheen myös muunlaista musiikkisisältöä.