Oletko leffojen, sarjojen ja pelien ystävä? Näillä EMP:n tuotteilla esittelet sisäisen nörttisi myös muille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.6.2024

Lukijoissamme on varmasti metallimusiikin ystävien lisäksi myös lukuisia muunlaisia fanittajia. Erilaisia leffoja, sarjoja ja videopelejä löytyy valtava määrä, ja eri trendit näkyvät vahvasti myös vaatekaapin sisällössä. Bändipaitojen ohella moni tykkää haalia itselleen oheistuotteita, joita koristavat suosikkielokuvien hahmot, hauskat sloganit, tai vaikkapa suloisimmat Pokémonit.

EMP tarjoaa valikoimissaan bändituotteiden lisäksi myös muiden medioiden pohjalta tehtyjä tuotteita, aina paidoista laukkuihin, sekä sukista pienoisfiguureihin. Tämänkertaisessa Kaaoszine X EMP -yhteistyöartikkelissa esittelemmekin muutamia käsin poimittuja vaihtoehtoja eri oheistuotteiden maailmasta. Koodilla KAAOS -20% alennus EMP:n verkkokaupasta 30. päivä kesäkuuta asti.

Star Wars

Pidit sitten klassisesta trilogiasta, prequel-elokuvista, tai tuoreimmista lisäyksistä Star Wars -universumiin uuden trilogian ja suoratoistosarjojen muodossa, löytyy EMP:n valikoimasta varmasti jotakin sinulle. Valikoimasta löytyy esimerkiksi klassinen ”A New Hope” -paita, herkkujen ystäville Death Star -keksirasia, aina yhtä suloinen Grogu-pehmo, sekä upea Darth Vader -patsas. May the Force be with you!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Marvel ja DC Comics

Supersankarielokuvat ovat olleet suuressa suosiossa jo pitkään. Erityisesti Marvelin oma elokuvauniversumi on tuottanut joitakin genren parhaista elokuvista, mikä näkyy myös oheistuotteiden määrässä. Marvelin maailmasta kannattaa tutustua esimerkiksi kliseisen Punisher-paidan sijaan Punisher-takkiin, aina yhtä suosittuun Baby Groot -figuuriin, Deadpool-paitaan, sekä esimerkiksi Iron Maidenin ja Marvelin yhteistyössä syntyneeseen paitaan. Myös DC Comicsin ystäville on tarjolla hienoja tuotteita, kuten esimerkiksi Harley Quinn -paita ja Batman-ovimatto.

Videopelit

Kaikille videopelien ystäville on tarjolla joukko erilaisia tuotteita. Joitakin esimerkkejä ovat Doom-paita, Kingdom Hearts -neuletakki, Assasin’s Creed -lompakko, Pokémonin Eevee-reppu, sekä The Witcher -hihaton.

Animetuotteet

Japanilainen animaatio on ollut jo pitkään suosittua myös Suomessa. EMP tarjoaakin myös animefaneille paljon ostohousuja houkuttelevia tuotteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Dragon Ball -teemainen lamppu, One Piece -seinälippu, Attack On Titan -paita, Death Note -lompakko tai My Hero Academian Ochaco Uraraka -pehmolelu?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä EMP:n kanssa.