Oliver ja JYP yhteistyöhön ”Väistäkää”-singlen tiimoilta – katso musiikkivideo!

Kuva: Jaakko Manninen

Jyväskylässä nykyään vaikuttava pop-rock -yhtye Oliver solmi alkuvuodesta yhteistyösopimuksen jääkiekkojoukkue JYPin kanssa. Bändin viime syksynä julkaisema ”Väistäkää”-kappale on soinut JYPin kotipeleissä koko alkuvuoden ajan, ja nyt kappaleeseen on valmistunut musiikkivideo, joka siivittää JYPiä kohti kevään pudotuspelejä vaikean viime kauden jälkeen. Voit katsoa kappaleesta julkaistun videon tästä:

– Koko JYP-yhteistyö on mulle aivan älyttömän kuuma juttu. Fanitan joukkuetta todella paljon, ja jotenkin tämä tän kauden tarina sopii tähän ”Väistäkää”-henkeen täydellisesti. Me kuvattiin JYPin kotihallissa tätä videota ja olihan se nyt ihan mahtavaa olla siellä jäällä, katsoa ja kuulla, kun takana liigapelaajat luistelee ja vetelee maaliin kiekkoja, Oliverin laulaja-kitaristi Jari Väyliö kommentoi.

– Videolla me haluttiin näyttää se yhdessä tekemisen voima ja henki, joka joukkueesta ja toisaalta myös meidän bändistä huokuu. Yksin ei moneenkaan asiaan pystytä, mutta yhdessä ihan mihin vaan. Tämä on tärkeä teema ja statementti oikeastaan kaikilla elämän osa-alueilla, Väyliö jatkaa.

Väistäkää”-single nousi julkaisunsa jälkeen Yle Radio Suomen soittolistalle ja Spotifyssa sitä on kuunneltu jo yli 170 000 kertaa. Oliverin biisit soivat Yle Suomella muutenkin ahkeraan, sillä kanavalla on edelleen soitossa myös moni vanhempi Oliver-biisi.

Ahkerasti keikkaileva bändi lähtee keväällä myös tien päälle. 27. maaliskuuta Viitasaarelta alkava Väistäkää-kevätkiertue kattaa yhteensä 10 esiintymistä ympäri Suomen.

– Yhtyeemme elää tällä hetkellä todella vahvaa uuden materiaalin aikaa, ja se tuntuu myös livessä hyvinä värinöinä. Kaikki bändin jätkät säveltävät uusia biisejä, ja se tulee tuomaan meidän sointiin reilusti uusia ja hienoja sävyjä. Kevään kiertueella Oliver sytyttää sellaisen liekin, jonka toivo, lämpö ja rohkeus saavat paatuneemmankin sydämen sulamaan, Väyliö fiilistelee.

Väistäkää-kiertue kevät 2020
PE 27.3. Viitasaari, Pihkuri
LA 28.3. Virrat, Pub 66
PE 3.4. Riihimäki, Bulldog Bar
LA 4.4. Järvenpää, Cantina Zapata
TO 9.4. Kemi, Rockbar & Grill 82
PE 10.4. Ylivieska, K25
LA 11.4. Pielavesi, Hotelli-Ravintola Pankkila
PE 24.4. Jyväskylä, Lutakko (/w Happoradio)
LA 25.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo (/w Irina)
TO 30.4. Varpaisjärvi, Reippaankulma

Kommentoi julkaisua