Omaelämäkerran julkaissut Bruce Dickinson Helsinkiin joulukuussa

Rock-ikoni Bruce Dickinson on paljon muutakin kuin yhden maailman kuuluisimman yhtyeen keulahahmo. Hän on legenda – nyt ja aina.
Bruce Dickinson vierailee Suomessa 4.-5.12.2017

Bruce Dickinson on maailman tunnetuimpia rockmuusikoita. Jo kolme vuosikymmentä hän on edustanut kansainvälisesti menestyneen yhtyeen solistina. Hänet tunnetaan paitsi räyhäkkäästä persoonastaan ja intensiivisestä esiintymisestään myös omintakeisesta elämäntyylistään lavan ulkopuolella.
Kauan odotettu teos Bruce Dickinson: omaelämäkerta. What Does This Button Do? on rohkea, rehellinen, älykäs ja äärimmäisen viihdyttävä kurkistus seikkailijan ja luovan neron elämään, sydämeen ja mieleen. Se kuvaa perusteellisesti rocklegendan elämää, rakkauden kohteita ja ajatuksia, ja se tuo takuuvarmasti iloa niin uskollisille faneille kuin muille lukijoille.

Suomennoksen tarkistajana toimii rocktoimittaja, kustannustoimittaja Samuli Knuuti.

”Miekkailua, lentämistä, Macbethin noitia, sodan runtelema Sarajevo, vanhemmat jotka kiersivät yökerhoja pyörittämässä villakoirasirkusta, esiintymisasuja joista oli vähällä saada sähköiskuja, tappamattomissa oleva Eddie-hirviö…ja tietenkin kaksi tonnia hevosenlantaa. Bruce Dickinsonilta, renessanssimieheltä joka on jo kohta 40 vuotta piilottanut älyään ja mielikuvitustaan usein aiheetta pöhkönä pidettyyn musiikkityyliin, ei tavallista omaelämäkertaa odottaisi. Eikä sellaista saakaan.” summaa Samuli Knuuti.

BRUCE DICKINSONIN SIGNEERAUSTILAISUUDET HELSINGISSÄ
Maanantai 4.12.2017
Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu
klo 18.00 – 19.30
Kirjailija ja Iron Maiden -fani Tuomas Kyrö haastattelee Bruce Dickinsonia, jonka jälkeen Bruce Dickinson signeeraa kirjojaan

Tiistai 5.12.2017
Akateeminen Kirjakauppa, Keskuskatu
9.00 – 10.30
Huomio! Akateeminen Kirjakauppa avaa ovensa jo klo 8.30.

Lisätietoja signeeraustilaisuuksista kirjakauppojen kotisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta.

Kommentit