Oman osuutensa addiktioista kärsinyt Ivan Moody aikoo muuttaa kaksi kotiaan addiktiosta toipumiseen tarkoitetuiksi keskuksiksi

@ Hartwall Arena

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Five Finger Death Punchin solistilla, Ivan Moodylla, on paljon kokemusta addiktioista ja niistä toipumisesta. Moody raitistui vuonna 2018 ja on jatkanut siitä eteenpäin ilman alkoholia.

”Kaikki tietävät, että minä olen ollut aktiivinen toipumisprosessissani. Se on minulle ylpeys. Se on itse asiassa yksi elämäni kulmakivistä”, Moody kuvailee asennoitumistaan raittiuteen ja toipumiseen.

Kovia kokenut laulaja on päättänyt nyt antaa hieman takaisin yhteisölleen, ja aikoo omien sanojensa mukaan muuttaa kaksi kotiaan Las Vegasissa ja Coloradossa keskuksiksi addiktiosta toipumista varten.

”Aion parhaani mukaan muuttaa Vegasin-kodistani paikan nuorille naisille, jotka taistelevat toipumisprosessissaan, varmaankin ikähaarukalla 18-40 riippuen hieman asioista. En aio mennä siihen liian tarkasti. Aion tehdä saman myös Coloradon-kodilleni, paitsi tällä kertaa nuorille miehille. Sama ikäryhmä.”

Moody jakoi asiasta Instagram-tilillään julkaisun, jossa hän kertoo ”elämänsä johtaneen tähän pisteeseen”, jossa hän katsoo olevan aika antaa takaisin muille.

https://www.instagram.com/tv/CJj8HESjJ-A/?utm_source=ig_embed

Kommentoi julkaisua