Omnium Gatherum julkaisi oman versionsa kasarihitistä ”Maniac”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.4.2023

Yhtenä suomalaisen melodisen death metallin kovimpana vientituotteena tunnettu Omnium Gatherum julkaisi todellisen bilesinkun. Flashdance-elokuvasta tuttu Michael Sembellon kirjoittama ”Maniac” on varmasti tuttu kappale myös niille, jotka eivät itse elokuvaa ole vielä nähneet.

Omnium Gatherum sekoitti klassikkokappaleeseen omat tuhdit mausteensa, ja pohjustaa sillä kesäkuun 2. päivä julkaistavaa ”Slasher”-EP:tään. Lopputuloksena kuultava ”Maniac (Cover Version)” toimiikin yhtä hyvin niin tanssilattialla kuin pitissä.

Tämä klassinen pop kappale sai käsittelyssämme melkoisen muodonmuutoksen. Lopputulos on modernia melodista death metallia, jonka tahdissa voidaan tanssia ja moshata tänä kesänä!”, laulaja Jukka Pelkonen kommentoi.

Tajusin heti, että tässä klassisessa kasaribängerissä on kaikki perinteiset OG:n elementit jo valmiiksi läsnä. Meidän piti vain soittaa biisi läpi, ja tehdä siitä omamme!”, kitaristi Markus Vanhala kertoo.

Kappaleen musiikkivideon ensinäyttö nähdään tänään Century Median Youtube-kanavalla klo 19:00 Suomen aikaa.

Nyt julkaistun singlen myötä Omnium Gatherum antaa faneilleen myös mahdollisuuden vaikuttaa myöhemmin tulevan cover-biisin valintaan sekä tyyliin. Tallentamalla ”Slasher”-EP:n ennakkoon täältä, pääset valitsemaan listasta toivomasi kappaleen sekä tyylin, millä se tultaisiin coveroimaan.

Vastikään Pohjois-Amerikan kiertueelta takaisin saapunut yhtye suuntaa seuraavaksi kohti kesän festarikeikkoja, jonka jälkeen syksyllä vuorossa on Euroopan kiertue.

Omnium Gatherum festivals 2023:

May 4-7 – Karmøygeddon Metal Festival
May 26-28 – Manorfest
June 8-10 – Z! Live Rock Fest
June 9-11 – Into the Grave
June 29 – PROVINSSI
July 20-22 – John Smith Festival
Aug. 9-12 – Brutal Assault
Aug. 10-12 – Dark River Festival
More TBC

Luetuimmat

Uusimmat