Omnium Gatherum julkaisi tunnelmallisen ”Fortitude”-singlen ja musiikkivideon – ”Origin”-albumin myötä luvassa myös kiertue

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 15.10.2021

Paragon”- ja ”Reckoning”-nimiset singlet tulevalta ”Origin”-levyltään jo aiemmin julkaissut kotimainen melodisen death metalin taitaja Omnium Gatherum on jälleen julkaisupuuhissa. Uutuuttaan kiiltelevä ”Fortitude”-single on saanut seurakseen myös tyylikkään videon, jossa on läsnä suomalainen syysluonto kauneimmillaan. Pääset katsomaan videon jutun lopusta.

Videon on ohjannut Jari Heino ja ilmakuvauksista vastasi Jani Vihavainen. Yhtye kuvailee videon maisemia ja tunnelmia näin:

””Fortitude” kuvattiin Munapirtti-nimisellä saarella Kotkan lähellä. Tämä mökki on meidän salainen turvapaikkamme metsän keskellä. Siellä on treenattu lukemattomia kertoja ennen menoa studiohommiin, aina ”New World Shadows”-albumista alkaen. Se on paikka, jossa voi eristäytyä muusta maailmasta täydellisesti.”

Omnium Gatherumin uusi studioalbumi ”Origin” julkaistaan 5.marraskuuta, ja jo päivää ennen bändi aloittaa kotimaan kiertueensa Helsingin Tavastia-klubilta. Yhtye saa seurakseen rundille Hämeenlinnan keikkaa lukuunottamatta ”Dead Reckoning”-albuminsa hiljattain julkaisseen Oceanhoarsen.