On The Rocksin keikkasyksy on täynnä ulkomaisen sekä kotimaisen rockin ja metallin kärkinimiä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.10.2018

Helsinkiläisen On the Rocksin uudistuneen liveklubin musiikkitarjontaan mahtuu paljon monipuolista ohjelmaa. Lokakuussa entinen Slipknot-yhtyeen entinen rumpali Joey Jordison tuo Sinsaenum-yhtyeensä ensimmäistä kertaa Suomeen. Yhdessä Dragonforcen bassovirtuoosi Frédéric Leclercqib’n kanssa perustettu Sinsaenum on kiinnittänyt ryhmäänsä muitakin kovia alansa huippuja, joita ovat muun muassa Mayhem-laulaja Attila Csihar sekä Sean Zatorsky, joka tunnetaan yhtyeistä Chimaira ja Dååth. Sinsaenum esiintyy On the Rocksissa 28. lokakuuta.

Marraskuussa ruotsalainen klassisen rockin superkokoonpano The Night Flight Orchestra laskeutuu kiertoradaltaan On the Rocksiin. Soilworkin laulajan Björn ”Speed” Stridin ja kitaristin David Anderssonin klassista AOR:ää ja hard rockia soittava yhtye on saavuttanut suurta suosiota rockmaailmassa. Yhtyeen odotettu neljäs studioalbumi ”Sometimes The World Ain’t Enough” julkaistiin kesällä ja uusia biisejä on odotettavissa myös Helsingin keikalla perjantaina 16. marraskuuta.

On the Rocksin keikkasyksyä tähdittävät lisäksi muun muassa suomenkielisen synkän metallin kärkinimi Ajattara, virolainen folk metal -orkesteri Metsatöll, sekä Amaranthen, In Flamesin, Annihilatorin ja Shiningin entisistä jäsenistä koostuva ruotsalainen Cyhra. Myös energinen vaihtoehtorockyhtye The Blanko ja norjalaiseen peikkometalliin erikoistunut Mortiis täydentävät joulukuun keikkakalenteria.

On the Rocksin tulevia tapahtumia:
Su 28.10. Sinsaenum, liput 23/25€
La 3.11. Ajattara, liput 16,50/18€
Pe 16.11. The Night Flight Orchestra (SWE), liput 27/30€
Su 18.11. Cyhra (SWE), liput 18,50/20€
Ke 15.12. ReserviRock 2018: Metsatöll, Spiha, Muddy Moonshine, Mustad Kolonelid, liput 23/25€
La 22.12. The Blanko, liput 13/14€
La 29.12. Mortiis (NOR), liput 22,50/24€

Liput keikoille myy Tiketti.