One Desirelta ”Midnight Empire” -albumi huhtikuussa – tsekkaa ensimmäiset singlemaistiaiset nyt!

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä keränneellä ”Hurt”-singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden ”Midnight Empire” -albuminsa 10. huhtikuuta. Jo tänään tulevasta saadaan esimakua ”After You’re Gone” -singlen julkaisun myötä. Biisiin tehtiin myös musiikkivideo, joka on juuri julkaistu täällä:

One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Isoon-Britanniaan The Night Flight Orchestran lämmittelijänä, ja tämä reissu alkaa 6. maaliskuuta.

Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi – silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. ”After You’re Gone” on mainio esimerkki tästä.

”’After You’re Gone’ on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä”, Jimmy Westerlund kertoo.

”Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa”, André Linman lisää.

Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018–2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.

”Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020″, Jimmy totaa.

”Midnight Empiren” biisilista:
1. Shadowman
2. After You’re Gone
3. Down And Dirty
4. Godsent Extasy
5. Through The Fire
6. Heroes
7. Rio
8. Battlefield Of Love
9. Killer Queen
10. Only When I Breathe

One Desire on:
André Linman
Jimmy Westerlund
Ossi Sivula
Jonas Kuhlberg

www.onedesire.net
www.facebook.com/OneDesireBand
www.instagram.com/OneDesireBand

Kommentoi julkaisua