One Desiren ”Midnight Empire” -levynjulkaisukeikka Vallilan Konepajalla 9. toukokuuta

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä ”Hurt” -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden ”Midnight Empire” -albuminsa 10. huhtikuuta. Suomessa levynjulkaisukeikka koetaan Helsingin Konepaja-salissa lauantaina 9. toukokuuta. One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan The Night Flight Orchestran lämmittelijänä.

Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi – silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. ”After You´re Gone” on mainio esimerkki tästä.

”’After You´re Gone’ on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä”, Jimmy Westerlund kertoo.

”Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa”, André Linman lisää.

Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018–2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.

”Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020″, Jimmy toteaa.

One Desire on:
André Linman
Jimmy Westerlund
Ossi Sivula
Jonas Kuhlberg

www.onedesire.net
www.facebook.com/OneDesireBand
www.instagram.com/OneDesireBand

One Desire @Konepaja-sali
Aleksis Kiven Katu 17 (Konepajanpasaasi 2),
00510 Helsinki
Lauantaina 9. toukokuuta 2020
Ovet auki klo 20.00
Liput 20,50/kpl
TIKETTI: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/68989
lippu.fi: https://www.lippu.fi/event/konepaja-sali-12833588/