One Morning Leftin solistilta uusi metallicover-projekti COMETRON: video Ricky Martinin ”Livin’ la Vida Loca” -klassikosta katsottavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.8.2021

Kotimaisesta metalliyhtye One Morning Leftista tunnettu laulaja Mika ”Miksu” Lahti on perustanut uuden metallicovereita soittavan yhtyeen nimeltä COMETRON yhdessä laulaja-tuottaja Rami Nykäsen kanssa.

Kaksikon uuden projektin ensimmäiseksi coveriksi valikoitui Ricky MartininLivin’ la Vida Loca”, joka julkaistaan perjantaina 20. päivä elokuuta striimialustoilla. Kaaoszine yhteistyössä yhtyeen kanssa tarjoaa kappaleesta julkaistusta videosta ensinäytön sivustonsa kautta, ja voit katsoa videon tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Mika ”Miksu” Lahti avaa projektin syntyä seuraavasti:

”Metallicover-bändin pystyyn laittaminen oli ollut haavena jo vuosia. Ainoastaan kaveri kenen kanssa sen laittas pystyyn uupui. Lopulta sain Ramin vähän vahingossa houkuteltua mukaan ja tässä sitä ollaan. Eka biisi ja video paketissa. Innolla ootan mitä jengi tulee fiilaa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Taustoja musiikkivideon julkaisun takaa Rami Nykänen avaa seuraavasti:

”Innostuttiin jo mun tekemästä ekasta demosta niin paljon, että homma lähti nopeasti eskaloitumaan projektin suunnittelemiseksi ja musavideoksi asti.”

Rami Nykänen jatkaa:

”Laitettiin hullut päämme yhteen musavideon tuottajan, André Rodriguezin, kanssa. Hän ymmärsi jutun juonen saman tien ja toi biisin tarinan upeasti henkiin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändi kertoo lopuksi tulevaisuudestaan seuraavaa:

”Me tehdään coverit häikäilemättä omannäköisiksemme. Ennen kaikkea tässä halutaan pitää hauskaa ja viihdyttää. Tietynlaista arvaamattomuutta ja vaaran tuntua on varmasti myös tiedossa jatkossakin.”

Luetuimmat

Uusimmat