Onko Rage Against The Machine lopettanut? Bändin basisti Tim Commerford vastaa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.2.2024

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme Rage Against The Machinen rumpalin Brad Wilkin kertoneen yhtyeen lopettaneen keikkailun ainakin toistaiseksi.

Moni on hämmästellyt, että tarkoittaa keikkailun lopettaminen yhtyeen myös lopettaneen toimintansa. Asiasta kysyttiin yhtyeen basisti Tim Commerfordilta Rolling Stonen haastattelussa. Commerford kertoi seuraavaa bändin olotilasta:

”Bändissä on neljä ihmistä. Minä olen vain yksi neljäsosa Ragesta. Olen viettänyt viimeiset kaksi vuotta parantumassa. Bändissä on neljä ihmistä, jotka kaikki ovat elossa. Brad sai juuri uuden vauvan… Lisäksi Zackin akillesjänne repesi. Et voi edes lentää lentokoneella, kun niin käy. Se on tosiasia. Paranemisprosessi, kuten urheilun parissa näkee, kestää kauan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kysyttäessä, onko bändi tullut tiensä päähän, hän vastaa:

”En tiedä. En sekaannu siihen. Olen basisti. Odotan vain, että joku kertoo minulle, mitä tehdä. Brad sanoi mitä sanoi, mutta hän on askeleen minua ylempänä. Hän on kolmannella sijalla. Minä olen totemipaalun alin mies. Muuta en voi kertoa. Olen basisti. Basistit ovat aina viimeisiä, jotka saavat tietää tuollaisesta paskasta.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy