Onslaught-yhtyeen uusi ”Generation Antichrist” -albumi julkaistaan elokuussa

Kirjoittanut Jani Lahti - 13.5.2020

Thrash metallia soittavan englantilaisen Onslaught-yhtyeen uusi albumi ”Generation Antichrist” on määrä tulla julki 7. elokuuta 2020 AFM Recordsin kautta. Albumin miksaajana on toiminut ruotsalainen Daniel Bergstrand, joka on aiemmin työskennellyt ainakin In Flamesin, Meshuggahin ja Behemothin kanssa.

Onslaughtin edellisestä ”VI” -albumista on kulunut aikaa seitsemän vuotta ja ”Generation Antichrist” tuleekin olemaan ensimmäinen julkaisu uuden laulajan Dave Garnettin kanssa. Onslaught antoi lähtöpassit edeltävälle solistille Sy Keelerille vain noin kuukausi sitten, antaen aiheeseen liittyen seuraavanlaisen lausunnon:

”some things simply aren’t sustainable year after year due to the nature of the modern-day music industry.”

Ensimmäisen lyhyen ääninäytteen tuoreelta ”Generation Antichrist” -albumilta kuulet alta ”Religiousuicide” -kappaleesta.

 

Alla albumin kappalelista ja kansikuva. ”Generation Antichrist” on lisäksi jo ennakkotilattavissa AFM Recordsin verkkosivuilta.

1. Rise To Power
2. Strike Fast Strike Hard
3. Bow Down To The Clowns
4. Generation Antichrist
5. All Seeing Eye
6. Addicted To The Smell Of Death
7. Empires Fall
8. Religiousuicide
9. A Perfect Day To Die

 

Onslaught on ehtinyt myös jo esiintymään uuden laulajansa Dave Garnettin kanssa Ruotsin Uumajassa House Of Metal festivaaleilla helmikuussa 2020. Videomateriaalia keikalta ja Onslaughtin nykykokoonpanosta alla.