Oranssi Pazuzu julkaisee odotetun neljännen levynsä ensi vuoden helmikuussa

Oranssi Pazuzu 2016 PromoOranssi Pazuzun vuonna 2013 julkaistu levy Valonielu keräsi maailmanlaajuisesti ylistystä ja ankkuroi yhtyeen samalla yhdeksi mielenkiintoisimmista metallimusiikin edelläkävijöistä. Ensi vuoden helmikuussa Oranssi Pazuzu tekee paluun uudella, järjestyksessään neljännellä, albumillaan ”Värähtelijä”.  

Perustamisestaan lähtien yhtye on väistänyt kategorioita ja siirtynyt jokaisen levynsä jälkeen taas vähän kauemmas määritelmistä. Joka albumista on syntynyt Pazuzun kuuloinen, mutta samalla täysin uusiutunut luomus. Värähtelijä jatkaa samalla tiellä ja etsii tilaa yhtyeen ilmaisulle tarkastelemalla hypnoottisen progressiivisen psykedelian eri muotoja sekä skandinaavisen black metallin epämääräisiä reuna-alueita. Jos Valonielu oli universumin luomista, niin Värähtelijä venyttää ja laajentaa sen  rajoja.

Amerikkalainen 20 Buck Spin ja Svart Records julkaisevat Oranssi Pazuzun Värähtelijän 26.2.2016 yhteistuotantona ja teos tulee olemaan saatavilla CD:nä, tuplavinyylinä sekä digitaalisissa formaateissa.

Oranssi Pazuzu Värähtelijä 2016Oranssi Pazuzu: Värähtelijä CD / 2LP / Digital
1. Saturaatio
2. Lahja
3. Värähtelijä
4. Hypnotisoitu viharukous
5. Vasemman käden hierarkia
6. Havuluu
7. Valveavaruus

http://www.oranssipazuzu.com/
https://www.facebook.com/Oranssi-pazuzu-58437793552/

Kommentoi julkaisua