”Osta omasi ennen kuin se on laitonta”: Behemoth julkaisi mielipiteitä jakavan paitaprintin menehtyneestä kuningatar Elisabeth II:sta corpsepaintissa Englannin-kiertueelleen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.9.2022

Englannin pitkäaikainen kuningatar ja hallitsija Elisabeth II siirtyi ajasta ikuisuuteen 8. päivä syyskuuta 96-vuoden iässä Balmoralin linnassa Skotlannissa. Tieto pitkäaikaisen hallitsijan kuolemasta sai luonnollisesti maan suuren surun valtaan ja lukuisat muusikot kuten Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Mick Jagger sekä Elton John julkaisivat omat suruvalittelunsa aiheen tiimoilta.

Englannissa parhaillaan kiertueella oleva puolalainen death metal -yhtye Behemoth on päättänyt jälleen yhdellä tapaa aiheuttaa pilke silmäkulmassa mielipahaa englantilaisissa ja on julkaissut kiertuettaan varten paidan, jota koristaa kuningatar Elisabeth II corpsepaintissa.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Kyseinen paita on myynnissä ainoastaan yhtyeen meneillään olevalla Englannin-kiertueella ja se on saanut laulaja-kitaristi Adam ”Nergal” Darskin siunauksen, vaikka Nergal ounasteleekin, että kyseinen printti tulee saamaan varmasti huomiota saarivaltiossa negatiivisessa mielessä ja kehoittaakin faneja ostamaan paidan, ennen kuin sen myyminen on laitonta.

Voit katsoa kuvan printistä tästä:

View this post on Instagram

A post shared by Adam Nergal Darski (@nergal69)