Otepin tulevan albumin ensimmäinen single kuunneltavissa

Otep 2016Yhdysvaltalainen Otep Shamayan luotsaama metalliyhtye Otep on asettanut tulevan albuminsa nimeksi ”Generation Doom”. Yhtye aikoo julkaista seuraavan albuminsa huhtikuun 15. päivä Napalm Recordsin kautta. Yhtye on nyt julkaissut Soundcloudin kautta uuden kappaleen nimeltä ”Lords Of War” ja voit kuunnella kappaleen yhtyeen vokalistin Otep Shamayan kommenttien kera tästä:

“‘Lords Of War‘ is a cry of defiance against the ever-encroaching military industrial complex, against police brutality, against tyranny in politics, against CAFO’s, against the injustices our people face on a daily basis. Revolution is the opiate of the artist. We’d rather be in battle than at peace. We’d rather be a wolf than a sheep. They’ve had their chance to reign. But this is our time, our moment. We are Generation Doom.”

Otep Generation Doom 2016Albumin kappalelista:
01. Zero
02. Feeding Frenzy
03. Lords Of War
04. Royals (LORDE cover)
05. In Cold Blood
06. Down
07. God Is A Gun
08. Equal Rights, Equal Lefts
09. No Color
10. Lie
11. Generation Doom
12. On The Shore

Kommentoi julkaisua