(c) Viivi Kotila

Oululaiselta Second Infinityltä debyytti-EP syksyllä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 14.4.2019

Oululainen Second Infinity julkaisee syksyllä 2019 ”Abusive Dreams” -nimeä kantavan debyytti-EP:nsä. Singlelohkaisuna EP:ltä julkaistaan ensi viikolla 17.4. kappale ”With Me”. Singlejulkaisun kunniaksi Second Infinity nähdään keikalla viikkoa myöhemmin, bändin noustessa 25.4. oululaisen 45 Special -ravintolan lavalle yhdessä Deafloven ja Afteregon kanssa.

Vuonna 2016 perustettu Second Infinity on tähän mennessä julkaissut useita singlejä, ja syksyllä julkaistavaa debyytti-EP:tä on valmisteltu pitkään. Piakkoin julkaistava single antaa selkeän kuvan yhtyeen soundista: raskaat kitarat kohtaavat maalailevat ja melodiset syntikat. Kappaleiden melankoliset sanoitukset käsittelevät usein henkilökohtaisia ongelmia sekä modernin elämän kaoottisuutta. Metallin, rockin, popin ja konemusiikin eri elementtejä yhdistelemällä syntyvää musiikkiaan yhtye kutsuu peaceful metaliksi.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”With Me” on yhtyeen tähän asti raskain biisi sekä musiikin että sanoitusten osalta. Kappale käsittelee mielenterveysongelmia ja kertoo masentuneesta nuoresta, joka ei löydä paikkaansa maailmassa.

Luetuimmat

Uusimmat