Oululaisen Afteregon ”Wasting Daylight” on räjähtävä annos modernin rockin energiaa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 25.7.2021
(c) Avi Meir

Oululainen Afterego tarjoilee uudella ”Wasting Daylight” -nimeä kantavalla singlellään räjähtävän annoksen modernin rockin energiaa. Afteregon soundista on löydettävissä kaikuja muun muassa Biffy Clyrolta, Royal Bloodilta, Velvet Revolverilta ja Alice In Chainsilta – ja ”Wasting Daylight” esittelee yhtyettä massiivisimmillaan, aggressiivimmillaan ja melodisimmillaan.

“”Wasting Daylight” on villein kappale, jonka olemme julkaisseet tähänastisella urallamme. Kitaristi Aleksi Mäkelän mukaansa tempaavasta riffistä liikkeelle lähtevä biisi turboahtaa valtavan tunneskaalan vain neljän minuutin mittaan”, laulaja-basisti Mirko Siikaluoma kuvailee.

”Biisien draaman kaaret ovat meille bändinä tärkeitä ja stadion rockista breakdowniin ja takaisin kehittyvässä ”Wasting Daylightissa” se on selvästi esillä. Lyriikoiden tarinassa on myös sopivasti kontrastia siihen, minkä ensivaikutelman biisi antaa.”

Viikko ”Wasting Daylightin” julkaisun jälkeen Afterego nähdään lauantaina 31. heinäkuuta kotikaupunkinsa festivaalikesän suurimmassa tapahtumassa Qstockissa, jossa yhtye ottaa Oulu-lavan haltuunsa.

Afterego perustettiin vuonna 2016 ja uransa aikana bändi on nähty muun muassa vuonna 2018 Suomen suurimpiin venueihin kuuluvan Oulun Club Teatrian avajaisissa yhdessä Sunrise Avenuen ja Satellite Storiesin kanssa.

Aiemmin yhtye on julkaissut singlet ”Chasing Shadows” (2021), ”Out Of Your Mind” (2019), ”Stranger Than Fiction” (2018) ja ”Cigarettes & Perfume” (2018) sekä ”Afterego”-EP:n (2018).

Luetuimmat

Uusimmat