Oulusta kajahtaa: Blind Channelille kansainvälinen keikkamyyntisopimus

Blind Channel_140216_P-2Oululainen violent poppia soittava ja debyyttialbuminsa syksyllä julkaiseva Blind Channel on solminut koko Euroopan kattavan keikkamyyntisopimuksen Saksalaisen Dragon Productionsin kanssa. Samaisen ohjelmatoimiston rosterista löytyvät mm. myös Suomen tunnetuimpiin metallibändeihin kuuluva Sonata Arctica, Finntroll sekä Euroopassa rutkasti mainetta niittänyt We Butter The Bread With Butter.

”Mahtavaa hypätä Dragon Productionsin talliin kovaan seuraan mukaan! On myös uskomatonta päästä viemään meidän meininkiä vihdoin kunnolla ulkomaille saakka. Aiemmat Wacken Open Air Festivaalin & Sziget Festivaalin ulkomaan vedot ovat olleet pieniä maistiaisia siitä, mitä tämä homma voi joskus olla ja nyt vihdoin ollaan otettu taas yksi askel lähemmäksi sen toteutumista. Tästä tulee huippua!”

Euroopan lavoilla Blind Channel nähdään jo tämän vuoden puolella ja jo ennen albumia on luvassa 9 keikkaa kattava ”We Know Where U Live” -nimeä kantava Suomen kiertue, jonka ohella yhtye nähdään mm. South Park -festivaalilla Tampereella sekä Nummijärven Nummirockissa. Yhtyeen viime kuussa julkaistu ”Darker Than Black” -single on noussut useille suurille soittolistoille mm. jättiläismedia Alternative Press:in Spotify -soittolistalle sekä radiokanava YleX:n viralliselle soittarille. Seuraava sinkkulohkaisu levyltä on määrä julkaista ennen kesää.

Nem Agency Presents: Blind Channel – ”We Know Where U Live Tour 2016”
30.4. Seinäjoki, Bar 15
7.5. Joensuu, Kerubi
12.5. Kuopio, Henry’s Pub
13.5. Jyväskylä, Lutakko
14.5. Helsinki, On The Rcks
20.5. Oulu, Rummer’s Club
11.6. South Park Festivaali, Tampere
23.6. Nummirock Festivaali, Nummijärvi
13.8. Letkurock, Letku

Kommentoi julkaisua