Out Of Breath julkaisee debyyttialbuminsa heinäkuussa

Out Of Breath Promo 2015Vuonna 2003 perustettu Business city hardcoren lipunkantaja Out Of Breath julkaisee ”Burnout”-nimisen debyyttialbuminsa heinäkuun 24. päivä. Albumi tulee tarjoamaan tässä maassa täysin uudenlaisen yhdistelmän modernia metallista hardcorea ja agressiivista beatdownia. Jokaisen kuulijan on siis varata olohuoneeseen ympärilleen sopivasti tyhjää tilaa spontaania myllytystä varten.

 

Albumin nauhoittaminen on aloitettu jo vuonna 2013, ja kaikkien vastoinkäymisien jälkeen kova työ on palkittu. Yhtyeen vokalistin Kimmo Hyvösen sanoin ”Burnout-nimi kuvastaa koko levyn teon prosessia, sekä jokaisen bändin jäsenen fyysistä ja henkistä uupumusta. Lyriikoihin puolestaan on vuodatettu kaikki hyvät ja huonot muistot viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Kaikesta helvetin ja taivaan väliltä”.

”Burnout” julkaistaan omakustanteena bändin voimin ja ennakkotilaukset ovat jo käynnissä. Albumin julkistamista juhlitaan 24.7.2015 Lahdessa, Ravintola Torvessa ja kaikki ovat sinne erittäin tervetulleita.

Out of breath - Burnout kansiKappalelista:
1. The Tale Of A Soul
2. Burnout
3. Reflection
4. One To You All
5. Time To Take It Back
6. Back From The Shadows ft. AV (ex-Morning After)
7. Sometimes Life Is Hard
8. Many Tales I’ve Heard
9. Misanthropy
10. The Memory Stays

 

Esimakua tulevasta löytyy nimikkokappaleen muodossa alla olevasta linkistä:

http://www.facebook.com/oobhc
http://outofbreath.bandcamp.com/
http://outofbreath.bigcartel.com/

Kommentoi julkaisua