Ozzy Osbourne ei anna terveydentilansa estää kiertueelle lähtemistä: ”Vaikka minut naulattaisiin kiinni pyörillä varustettuun lautaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.1.2023

Englantilaisen rockin legenda Ozzy Osbournen on määrä aloittaa 3. päivä toukokuuta Suomesta Euroopan-kiertue yhdessä Judas Priestin kanssa. Laulaja on kuitenkin kärsinyt pitkään terveysongelmista ja esimerkiksi kävely on osoittautunut hankalaksi.

Nyt The Mirror uutisoi, että Osbourne on tuoreessa SiriusXM-radiokanavan ohjelmassaan ”The Prince Of Darkness” ilmaissut huoliaan tulevista keikoistaan, mutta että on motivoitunut suoriutumaan niistä.

”Nämä asiat ovat tällä hetkellä kamalia. Ne ovat kuin painajainen. Joskus minä unohdan. Makaan sohvalla yrittäen nousta ylös, enkä voi enää tehdä sitä.

Tasapainotajuni on ihan sekaisin. Käyn fysioterapiassa ja yritän tehdä asioita itse. Edistyminen on… helvetinmoista, ette voi kuvitellakaan. Asia on niin, että pääni on kunnossa, luovuuteni on kunnossa, laulamiseni on kunnossa, mutta en vain pysty kävelemään juuri nyt. Mutta olen päättänyt päästä takaisin lavalle, vaikka minut naulattaisiin kiinni pyörillä varustettuun lautaan.”