Ozzy Osbourne ei halua lopettaa keikkailua: ”Keikkojen tekeminen on syyni elää”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.5.2023

Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne ilmoitti tovi sitten peruuttavansa suunnitellun ja jo useaan otteeseen siirretyn kiertueensa Euroopassa. Osbournen oli määrä lähteä kiertämään jälleen yhdessä Judas Priestin kanssa ja esiintyä myös Suomessa.

Päätös kiertueen peruuttamisesta on varmasti ollut vaikea, sillä Osbourne on kiertänyt maailmaa ja tehnyt keikkoja jo pitkään.

Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Obourne kertoo, että hän ei millään haluaisi lopettaa keikkojen tekemistä.

”Kitaristi voi vaihtaa kitaraansa. Rumpali voi vaihtaa rumpunsa. Jos ääneni katoaa, olen kusessa. Kerran olin keikalla Nassau Coliseumissa New Yorkissa. Matkalla keikalle ääneni petti. Nuoret olivat jo paikalla, ja ajattelin, että mitä vittua minä nyt teen. Menin ulos ja yritin laulaa, ja sain seisovat aplodit. Nuoret näkisivät sinut mieluummin vetävän huonosti kuin lähtisivät kotiin”, Osbourne kertoo ja jatkaa:

”Keikkojen tekeminen on syyni elää. Olen joutunut perumaan [vuoden 2023] Euroopan-kiertueeni, mutta olen päättäväinen. Minun on tehtävä enemmän keikkoja, vaikka minun olisi saatava joku tuomaan minut lavalle pyörätuolissa. Tästä pelistä ei voi jäädä eläkkeelle. Se ei ole työ, se on intohimo. En osaa tehdä mitään muuta. Ajatus siitä, että istuisin kotona koko päivän… Olen tiekoira, tiedäthän? Olen tehnyt sitä 55 vuotta. Se on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut.”

Luetuimmat

Uusimmat