Ozzy Osbourne ei lämpeä ajatukselle Black Sabbathin paluusta: ”Black Sabbath on täysin erilaista musiikkia kuin se, mistä olen tällä hetkellä kiinnostunut”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.11.2022

Heavy metallin legendaarisimpiin bändeihin kuuluva Black Sabbath on ollut jo jonkin aikaa haudan levossa bändin viimeisten keikkojen jälkeen. Yhtye ilmoitti päättämisestään vuonna 2017.

Bändin muusikoilta kysytään kuitenkin jatkuvasti siitä, olisiko yhtye kiinnostunut nousemaan jälleen keikkalavoille. Tuoreessa Sirius XM -radion Ozzy Speaks -jaksossa Ozzy Osbourne kuitenkin toistaa jälleen, että hän ei ole kiinnostunut bändin aktivoitumisesta.

”Ei enää Black Sabbathia. Mutta en kieltäytyisi tekemästä lisää juttuja Tonyn [Iommi, Sabbathin kitaristi] kanssa. Mutta Black Sabbath on täysin erilaista musiikkia kuin se, mistä minä olen tällä hetkellä kiinnostunut”, Osbourne kertoo ja jatkaa:

”Sitä yhtä ja samaa ei voi tehdä loputtomiin. Se tyyli ei muuttunut mihinkään. Se oli todella suosittua pitkään ja ihmiset halusivat nähdä meitä. Teimme jäähyväiskiertueen, joka oli surullinen siinä mielessä, ettei Bill Ward [Black Sabbathin alkuperäinen rumpali] ollut sillä mukana. Mutta olen jutellut Billin kanssa sen jälkeen. Hän on ok. Voisin tehdä yhteistyötä kenen tahansa kanssa yksittäin. Mutta Black Sabbath on minun mielessäni jo loppu. Emme voi enää ylittää sitä, mitä olemme jo tehneet.”