Ozzy Osbourne ei ole kiinnostunut soittamaan enää yhtään Black Sabbath -keikkaa

Laulajalegenda tullaan aina liittämään pioneeribändi Black Sabbathiin, joka muovasi heavy metallista sen mitä se on nykyään. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2017, ja ehti myös kiertää viimeisen kerran maailmaa antaen faneille mahdollisuuden todistaa yhtye vielä kerran livenä.

Monet fanit ovat varmasti haaveilleet siitä, että Sabbath nousisi vielä jossain kohtaa keikkalavoille. Osbourne itse ei kuitenkaan lämpeä ajatukselle siitä, että bändi tekisi tulevaisuudessa vielä lisää keikkoja. Osbourne paljastaa negatiivisen suhtautumisensa asiaan Rolling Stonen haastattelussa:

”Se ei ole minua varten. Se on jo tehty. Ainut asia mitä kadun on se, että emme soittaneet viimeistä jäähyväiskeikkaamme Birminghamissa Bill Wardin kanssa. Se tuntui minusta todella pahalta. Olisi ollut todella mukavaa [soittaa hänen kanssaan]. En tiedä mikä siihen johti, mutta se olisi ollut mukavaa. Olen jutellut Iommin kanssa pariin kertaan, mutta minua ei kiinnosta tippaakaan soittaa enää uutta konserttia. Ehkä Tony on vain alkanut tylsistymään”, Osbourne avaa ajatuksiaan.

 

Kommentoi julkaisua