Ozzy Osbourne epäilee kykenevänsä enää esiintymään kunnolla: ”Pystyisin vain tervehtimään, ja siinä kaikki”

Ozzy

Pimeyden prinssinäkin tunnettu legendaarinen heavy metal -laulaja Ozzy Osbourne on elänyt rankan elämän täynnä kiertueita, huumeita, alkoholia, ja mitä muuta yhden suurimman rocktähden elämään nyt voikaan 70 vuoden aikana mahtua. Osbournen terveydentila on ollut vuonna 2019 erityisen huono, minkä johdosta mies on joutunut peruuttamaan kaikki vuodelle 2019 kaavaillut ”No More Tours 2” -kiertueen konsertit. Näillä näkymin laulajalegenda nähdään Suomessa helmikuussa 2020.

Vielä liikutaan kuitenkin veitsenterällä sen suhteen, tuleeko Osbourne olemaan esiintymiskunnossa. Tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa Osbourne itse vaikuttaa hieman skeptiseltä oman kuntonsa suhteen.

”Masentavin ajatus, joka päässäni on pyörinyt on se, että pystynkö enää kävelemään kunnolla? Kykenenkö enää esiintymään? Olen ajatellut, että jos nyt vain makaan ja katson saatanan ’Maailma Sodassa’ läpi vielä uudestaan. En koe, että pystyisin esiintymään juuri nyt. Pystyisin vain tervehtimään, ja siinä kaikki. Edistyminen on niin helvetin hidasta. Minun on määrä tervehtyä tammikuuksi. Paras saatana olisikin, koska muuten sekoan täysin. Pidämme peukut pystyssä.”

Toivottavasti Osbourne tervehtyy kunnolla, jotta jaksaa mahdollisesti vielä suorittaa viimeiseksi kaavaillun maailman-kiertueensa loppuun.

Kommentoi julkaisua