Ozzy Osbourne hyppäsi NFT-kelkkaan: julkaisee oman Cryptobatz-kokoelmansa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.12.2021

Kryptovaluuttamaailma kasvaa jatkuvasti, kun uusi teknologia leviää ja eri valuuttoja tulee markkinoille. Yksi musiikkimaailmassakin huomiota keräneet valuutat ovat NFT:t, eli non-fungible tokenit. Kyseessä on lohkoketjutekniikkaan perustuva tapa yksilöidä virtuaalisia kohteita, jotka voidaan kirjata tietyn henkilön omistamaksi.

Nyt pimeyden prinssi Ozzy Osbourne on päättänyt hypätä mukaan kasvavaan NFT-kelkkaan. Laulaja on julkistanut oman Cryptobatz-kokoelmansa, joka kattaa 9,666 uniikkia tokenia. Kokoelma julkaistaan tammikuussa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Ennakko-ostoksia on mahdollista tehdä Cryptobatzin virallisella Discord-kanavalla, jossa voi myös keskustella muiden Ozzy-fanaatikkojen ja Cryptobatz-ostajien kanssa.

”Olen yrittänyt päästä mukaan NFT-toimintaan jo jonkin aikaa, joten kun pyysin Sharonilta joululahjaksi Bored Apea [Bored Ape Yacht Club, suosittu NFT] useiden epäonnistuneiden ostoyritysten jälkeen ja hän kieltäytyi, päätin luoda omani. CryptoBatz on helvetin mieletön projekti NFT-keräilijöille ja -faneille. Niiden design on kunnianosoitus yhdelle ikonisimmista lavahetkistäni, ja se on mahdollisuus hankkia harvinainen taidehistoriallinen teos. Rakastan sitä!”, Osbourne kertoo Rolling Stonelle.