Ozzy Osbourne on huolissaan tulevasta niskaleikkauksesta: ”Mitä jos se menee huonommaksi?”

Kirjoittanut Satu Haiko - 3.11.2021

Parkinsonin taudista kärsivä Ozzy Osbourne kertoi SiriusXM:n haastattelija Billy Morrisonille jännittävänsä tulevaa niskaleikkaustaan. Aiheesta kirjoitti muun muassa Mirror. Ensimmäisestä vuonna 2019 hänelle tehdystä niskaleikkauksesta hänelle jäi ikäviä muistoja:

”Minulla on nyt uusi leikkauspäivämäärä. Kun näin tämän tyypin, hän sanoi ’Edellinen kaveri ei tehnyt oikein hyvää työtä.’ ”

”Hän ei sano, että voisi saada minut takaisin normaaliin kuntoon, mikä ei ole tekosyy. Hän sanoi, että voi tehdä tätä ja tuota niskalleni. Sen perusteella, millainen se on nyt, en ole kovin vakuuttunut. Mitä jos se menee huonommaksi?”

”Ensimmäinen kaveri sanoi, että jos en menisi leikkaukseen, voisin suurella todennäköisyydellä on rampa loppuelämäni. Joten, menin leikkaukseen. Jackilla [Osbourne] on minusta videomateriaalia ennen ja jälkeen leikkauksen ja tämä tyyppi sössi todella. ”

”Tiedäthän, jopa huipputyypit tekevät virheitä. Ja olen aika peloissani ensimmäisen jälkeen. Minä vain toivon ja rukoilen, että voisin edes esiintyä.”

Useista terveyshuolista kärsinyt Osbourne kertoi haastattelussa myös hidastavansa tahtiaan ikänsä ja sairauksiensa johdosta. Vaikkakin pimeyden prinssin kaipuu takaisin lavalle on kova, hän kertoi haastattelussa myös olevansa syvästi huolissaan live-esiintymisistä koronan vuoksi:

”Tiedän, että menimme ihan sekaisin kotona jumittamisesta, mutta mielestäni palasimme aikaisempaan liian nopeasti.”

Hän sanoo, että ’voi vain unelmoida’ siirretyn No More Tours 2 – kiertueensa saattamisesta loppuun.