Ozzy Osbourne peruuttaa Euroopan-kiertueensa: ”En olisi koskaan voinut kuvitella, että kiertuepäiväni päättyisivät näin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.2.2023

Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne ilmoittaa peruuttavansa suunnitellun ja jo useaan otteeseen siirretyn kiertueensa Euroopassa. Osbournen oli määrä lähteä kiertämään jälleen yhdessä Judas Priestin kanssa ja esiintyä myös Suomessa.

Osbourne tiedottaa sosiaalisessa mediassa:

”Tämä on luultavasti yksi vaikeimmista asioista, jotka olen koskaan joutunut jakamaan uskollisten fanieni kanssa. Kuten ehkä kaikki tiedätte, neljä vuotta sitten, tässä kuussa, jouduin vakavaan onnettomuuteen, jossa vahingoitin selkärankaani. Ainoa tarkoitukseni tänä aikana on ollut päästä takaisin lavalle. Lauluääneni on kunnossa. Kolmen leikkauksen, kantasoluhoitojen, loputtomien fysioterapiaistuntojen ja viimeisimmän uraauurtavan kybernisen (HAL) hoidon jälkeen kehoni on kuitenkin edelleen fyysisesti heikko.”

”Olen rehellisesti otettu tavasta, jolla te kaikki olette kärsivällisesti pitäneet kiinni lipuistanne koko tämän ajan, mutta hyvässä omassatunnossa olen nyt tullut siihen ymmärrykseen, etten ole fyysisesti kykenevä tekemään tulevia Euroopan/UK:n kiertuepäivämääriä, koska tiedän, etten pystyisi selviytymään vaadittavasta matkustamisesta. Uskokaa minua, kun sanon, että ajatus fanieni pettymyksen tuottamisesta rikkoo minut todella, enemmän kuin voitte koskaan tietää.”

”En olisi ikinä voinut kuvitella, että kiertuepäiväni päättyisivät näin. Tiimini ideoi parhaillaan, missä voin esiintyä ilman, että minun tarvitsee matkustaa kaupungista toiseen ja maasta toiseen.”

”Haluan kiittää perhettäni, yhtyettäni, tiimiäni, pitkäaikaisia ystäviäni Judas Priestissa ja tietysti fanejani heidän loputtomasta omistautumisestaan, uskollisuudestaan ja tuestaan sekä siitä, että he ovat antaneet minulle elämän, josta en koskaan osannut unelmoida.”

Osbournen oli määrä esiintyä Helsingissä 3. toukokuuta. Uutisen kirjoittamisen hetkellä ei ole annettu tarkempia ohjeita lippujen suhteen.