Ozzy Osbourne tarttui tilaisuuteen: pimeyden prinssi myy nyt koronavirusteemaista ja lepakkokuvalla varustettua paitaa, jonka mukana saa kasvomaskin

Ozzy

Tänä vuonna uuden ”Ordinary Man” -levynsä julkaissut legendaarinen heavy metal -laulaja Ozzy Osbourne on nähtävästi tarttunut tilaisuuteen julkaista koronavirusteemaisia fanituotteita. Miehen tuotekaupasta on nyt nimittäin tilattavissa uusi paita, jossa on kuva lepakosta ja teksti ”fuck coronavirus”, eli ”haista paska koronavirus”. Paidan ostaja saa myös kasvomaskin, josta kyseinen kuva ja teksti löytyvät myös. Sivustolla huomautetaan, että mukana tuleva kangasmaski ei täytä riittäviä lääketieteelisiä ehtoja, eikä se korvaa N95-naamiota.

Mikäli ostohammastasi kolottaa, voit suunnata ostoksille täällä.

Aikaisemmin pimeyden prinssi on laittanut myyntiin lepakkopehmolelun, jonka pää on irrotettavissa.

Lepakkoteema juontaa juurensa vuoteen 1982, jolloin konsertin aikana lavalla Osbournen eteen putosi katosta lepakko. Osbourne luuli, että yleisössä ollut fani oli heittänyt lavalle lepakkolelun, ja päätti purra siltä pään irti. Osoittautui, että kyseessä olikin oikea lepakko, joka myös ehti purra Osbournea takaisin.

Kommentoi julkaisua