Ozzy Osbournen Helsingin konsertti siirtyy

Ozzy Osbournen Hartwall Arenalle sunnuntaina 24. helmikuuta suunniteltu konsertti joudutaan siirtämään Ozzyn sairastuminen vuoksi. Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan päivämäärän vahvistuttua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 31.3. saakka. Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Lippujen palautus mikäli uusi konserttipäivä ei sovi:

– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.

– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

– Lippujen palautus tulee tehdä 31.3. mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO

Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

KONSERTTI:
Ozzy Osbourne (UK)
+ support: Judas Priest (UK)
Su 24.2.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Liput nyt myynnissä
Palvelumaksuineen alkaen 87 euroa Ticketmasterista

Kommentoi julkaisua